Aircond Tak Sejuk ?

Dah Lama Tak Service Aircond ?

Aircond Menitik Air ?

Mencari Technician Aircond Service Shah Alam ?

 

Bayangkan ketika kita tidur (enam hingga lapan jam),

hanya dua organ yang sedang berkerja iaitu paru-paru dan jantung.

Apa akan berlaku seandainya kita menghirup udara yang tidak bersih?

 

“Udara dalam bangunan yang tidak baik memudaratkan kesihatan semua

terutama kanak-kanak, wanita mengandung, warga emas dan

mereka yang mempunyai daya tahan penyakit yang rendah,? kata Dr. A. Shukri.”

“Boleh dikatakan hampir 70 peratus daripada kehidupan dihabiskan dalam bangunan setiap hari

bermula dari pejabat hingga ke rumah. Adakah kita yakin udara yang kita sedut di rumah atau dalam bangunan itu

selamat kerana kita memang tidak nampak pencemarannya? Perlu ditekankan di sini, udara yang berbau harum

belum tentu segar dan bersih,? kata Perunding Perubatan dan Gastroenterologi, Datuk Dr. A. Shukri Md. Salleh.”

 

Anda Nak Adimada Aircond Service Shah Alam Bantu ?

Kenapa Anda Perlu Service Aircond Dengan Kami ? Siapa Kami ?

Kami merupakan syarikat yang berpengalaman dan bertauliah

dalam mengendalikan perkhidmatan Alat Hawa Dingin (Aircond).

Beroperasi di sekitar Lembah Kelang dan berpusat di Shah Alam.

Kami akan bantu anda untuk kekal menghirup udara yang sihat dengan

membuat penyelenggaraan pada aircond rumah @ pejabat anda.

Adimada Aircond
“Your Trusted Technician”

 

Pengalaman Adimada Aircond Service Shah Alam Melebihi 10 Tahun 

 

Antara Perkhidmatan Yang Kami Tawarkan:-

 

General Service

Major Service ( Chemical Cleaning )

Monthly Service Contract

Repair Air cond

Supply & Install Aircond

Troubleshoot Air cond Breakdown

Ramai juga yang tanya kenapa cara kami servis berbeza ???

Sebenarnya tujuan kami buka semua part tu bukan saja-saja
Kami nak pastikan air cond anda bersih macam baru beli..kalau sekadar
cuci luaran sahaja memang aircond tu dah boleh sejuk.

Tetapi,air cond anda tu tak bersih sepenuhnya !

Masih ada habuk2 yang melekat di bahagian belakang,di celah2 coil
dan blower.

Tujuan servis air cond bukan untuk sejuk sahaja !
Tapi paling penting udara yang keluar dari aircond tu bersih & sihat.

Bila udara yg keluar dari aircond tu bersih,sekurang2 nya dapat
menghindar dari penyakit seperti demam,selsema,alahan dan batuk

Siapa yang taknak kesihatan yang baik?
Tak kesian kat anak2 kita yang menghirup udara dari aircond yang kotor?

USAH BERLENGAH LAGI CALL KAMI SEGERA !!!

>>> 0122966492 <<<

WHATSAPP KAMI SEKARANG !

>> 60122966492 <<<

Buat masa ini kami mempunyai 4 team technician aircond yang berpengalaman

namun,jadual kami cepat penuh kerana permintaan yang ramai.

Jadi,elokla anda call atau whatsapp kami untuk booking appointment segera.

“TRUSTED TECHNICIAN – ADIMADA AIRCOND SERVICE SHAH ALAM”